Aanbod


Mogelijkheden


> ZKM-zelfonderzoek is de basis van mijn begeleiding. Een wetenschappelijke methode om eerlijk en liefdevol je eigen levensverhaal onder de loep te nemen op zoek naar diepgang.

> We kunnen ook afspraken maken over gesprekken: als vervolg op ZKM-zelfonderzoek of als zelfstandige vorm van begeleiding. Ook focussen behoort tot de mogelijkheden.

> Een bijzondere vorm van energetische massage kan deel uitmaken van jouw begeleiding.


Begeleiding

helpt jou op de zoektocht naar antwoorden op levensvragen. Met als meest wezenlijke vraag: Wie ben ik? Ik beluister jouw verhaal en ervaringen en geef ruimte aan je gedachten en emoties. Ik help je om te kijken en luisteren naar de diepte in je bestaan. Wat is voor jou van waarde? Wat beweegt jou? Wat verlang je? Wat zoek je? Wie of wat zoekt jou?

Ik houd je een spiegel voor en als je gelovig bent en dat graag wil, pakken we de bijbel erbij (zie de uitleg over geloof hiernaast). Als het passend en helpend is, spreken we een massage af om contact te maken met de wijsheid van je lichaam. Mijn begeleiding is nadrukkelijk geen therapie, maar een gezamenlijke zoektocht waarbij jij aan het roer staat en de diepgang bepaalt.

Karakteristiek

Veel mensen zijn op zoek vanuit een vaag en onbestemd gevoel van richtingloosheid, van onrust, van onvrede. Mijn begeleiding helpt je om je belangrijkste ervaringen en verlangens in alle rust en veiligheid te onderzoeken, verbanden te ontdekken en zo inzicht en richting te vinden. Zo wordt geleidelijk helder wie je diep vanbinnen bent en kom je thuis in jezelf. Ik gebruik vormen van begeleiding, waarvan ik zelf de kracht heb ervaren. Jij bepaalt wanneer het doel is bereikt en wanneer we het traject afsluiten.
Website Thuismonnik

Thuismonnik